Make-A-Wish Türkiye, 3–17 yaş arası riskli hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirerek onlara umut, güç ve iyileşme motivasyonu kazandırmayı amaçlayan uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur.
18 hr 0 min
No
Children
Health
No
MAKE-A-WISH TÜRKİYE GÖNÜLLÜ EĞİTİM DUYURUSU | GAZİANTEP
Make-A-Wish Türkiye, 3–17 yaş arası riskli hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirerek onlara umut, güç ve iyileşme motivasyonu kazandırmayı amaçlayan uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur.
Bu yolculukta bizimle birlikte çocukların hayallerini keşfedecek Dilek Alım Gönüllülerini (Dilek Kaşiflerini) arıyoruz!
Bunun ilk adımı ise Çocuklarla Çalışma Eğitimi 🌟
🪩 Dilek Alım Gönüllüsü (Dilek Kaşifi) Kimdir?
• Haftada 1–2 saatini aktif olarak dilek alım görüşmelerine ayırabilen,
• Çocuklarla sohbet etmekten keyif alan, onların hayallerini merak eden,
• Kendini ifade etmekten çekinmeyen,
• Çocukla çocuk olabilen, oyunlaştırmayı seven,
• Ekip çalışmasına ve geri bildirime açık gönüllülerdir.
🪇 “Benden iyi bir dilek kaşifi olur, bu yolculukta eğitimle güçlenmek isterim” diyorsan, bu eğitim tam sana göre!
📅 Tarih: 14–15 Şubat 2026 (Hafta sonu)
⏰ Saat: 09.00–18.00 (Eğitim saatleri esnektir, uzayabilir)
📍 Yer: Gaziantep / Şehitkamil (Eğitimin tam konumu, seçilen katılımcılarla paylaşılacaktır.)
ℹ️ Önemli Notlar:
• Eğitime 2 tam gün katılım zorunludur.
• Eğitim, belirtilen tarihlerde Gaziantep’te bulunabilecek gönüllü adaylarının başvurusuna açıktır. Ulaşım ve konaklama karşılanmamaktadır.
Communication Board